Previous Message
Next Message

Page looks different in IE7

Sent by Philippe Wittenbergh on 27 March 2006 00:12


On Mar 27, 2006, at 7:37 AM, Els wrote:

>> Ivar van Duuren wrote:
>
>>> http://www.van-duuren.nl/nl/Portfolio
>>> In between the 4 screenshots there's now what seems to be a
>>> clickable underscore character.
>>>
>>> Anyone any idea where that came from? It's not in the source
>>> xhtml...
>>
>> I should try:
>>
>> <p id="portfolio"><a
>> href="/www.modan.nl"><img src="../images/modan_thumb.jpg"
>> alt="www.modan.nl screenshot detail" /></a><a
>> href="/www.puurenkuur.nl"><img
>> src="../images/puurenkuur_thumb.jpg" alt="www.puurenkuur.nl
>> screenshot detail" /></a><a
>
> [snip]
>
> It's not necessary to eliminate the line-break between </a> and
> <a>; just the one between the <img...> and </a> will do. The same
> underscore is apparent in Opera too btw.

Interesting case. In Opera at least, the text-decoration on the <a>  
is visible, partly due to the margin on the a img selector.
This ought to fix the problem without modifying the source code.

#portfolio a {text-decoration:none}

Philippe
---
Philippe Wittenbergh
<http://emps.l-c-n.com>




______________________________________________________________________
css-discuss [EMAIL-REMOVED]]
http://www.css-discuss.org/mailman/listinfo/css-d
IE7b2 testing hub -- http://css-discuss.incutio.com/?page=IE7
List wiki/FAQ -- http://css-discuss.incutio.com/
Supported by evolt.org -- http://www.evolt.org/help_support_evolt/
Previous Message
Next Message

Message thread: