Previous Message
Next Message

Page looks different in IE7

Sent by francky on 26 March 2006 20:08


Ivar van Duuren wrote:

>Hi,
>
>I just tested my website http://www.van-duuren.nl in IE7(beta2) and it looks
>pretty good...
>There's just one thing different on my portfolio page:
>http://www.van-duuren.nl/nl/Portfolio
>In between the 4 screenshots there's now what seems to be a clickable
>underscore character.
>
>Anyone any idea where that came from? It's not in the source xhtml...
>
>Thanks!
>  Ivar
>  
>
Hi Ivar,
I should try:

<p id="portfolio"><a
href="/www.modan.nl"><img src="../images/modan_thumb.jpg"
alt="www.modan.nl screenshot detail" /></a><a
href="/www.puurenkuur.nl"><img src="../images/puurenkuur_thumb.jpg"
alt="www.puurenkuur.nl screenshot detail" /></a><a
href="/www.baardabemiddeling.nl"><img 
src="../images/baardabemiddeling_thumb.jpg"
alt="www.baardabemiddeling.nl screenshot detail" /></a><a
href="/www.marjoriespaargaren.nl"><img 
src="../images/marjoriespaargaren_thumb.jpg"
alt="www.marjoriespaargaren.nl screenshot detail" /></a></p>

fotr the line break in html can make a difference.

Greetings from Holland,
francky
______________________________________________________________________
css-discuss [EMAIL-REMOVED]]
http://www.css-discuss.org/mailman/listinfo/css-d
IE7b2 testing hub -- http://css-discuss.incutio.com/?page=IE7
List wiki/FAQ -- http://css-discuss.incutio.com/
Supported by evolt.org -- http://www.evolt.org/help_support_evolt/
Previous Message
Next Message

Message thread: