Previous Message
Next Message

nav bar disappears in IE

Sent by Compstuff on 25 March 2006 05:05


I created a horizontal nav bar using display: inline with a list and it 
seems to have disappeared in IE. Seems to work ok in Mozilla, Opera and 
Netscape. I swear this was working fine in IE last night, but tonight it 
isn't, but I did a lot of work in Dreamweaver today, so I likely messed up 
somewhere. ;-) Here is a sample page: 
http://www.learninks.org/leaflit/index.html. The nav bar should be in that 
blank color bar within the top logo photo (if you are in IE).

Here's the CSS:

#topnav {
	position: absolute;
	width: 100%;
	border: solid #000 1px;
	background-color: #F0FFF0;
	color: Black;
	height: 25px;
	left: 1px;
	top: 175px;
}
#topnav ul {
	margin: 0px;
	padding: 0px;
	font-family: Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
	font-size: 12px;
	color: #000;
	font-weight: bold;
	line-height: 25px;
	white-space: nowrap;
}
#topnav li {
	list-style-type: none;
	display: inline;
}
#topnav li a {
	text-decoration: none;
	color: #000;
	padding-right: 9px;
	padding-left: 3px;
}
#topnav li a:link {
     color: #000;
}
#topnav li a:visited {
     color: #000;
}
#topnav li a:hover {
     color: #3c859a;
     }

I know it could be cleaned up a bit. :-) I am a relative novice to creating 
sites entirely with CSS, so I am hoping this is either something easy to 
fix that I missed or an IE bug.

Thanks,
Olivia

______________________________________________________________________
css-discuss [EMAIL-REMOVED]]
http://www.css-discuss.org/mailman/listinfo/css-d
IE7b2 testing hub -- http://css-discuss.incutio.com/?page=IE7
List wiki/FAQ -- http://css-discuss.incutio.com/
Supported by evolt.org -- http://www.evolt.org/help_support_evolt/
Previous Message
Next Message