Previous Message
Next Message

FW: Problems with the layout of my site

Sent by Zoe M. Gillenwater on 22 March 2006 18:06


Darren wrote:
> Please could someone take a look at this site for me
> www.xperience.gb.com/yig/temp/index.htm
>   

Nice looking site, but try resizing the text... Not so good. There's no 
reason why the nav bar or those colored boxes have to have fixed 
heights, since they are solid blocks of colors. Ditch the heights and 
let the height of content, plus padding and margins, determine the 
height of blocks.

> The problem I am experiencing is that the footer should have a 10px gap
> between the border top and the main content.
>
> This seems to be working fine in IE6, opera 8.5, but Netscape and firefox
> the footer is right up tight to the content.
>   

I don't see that you have set such a margin anywhere, so IE6 is the one 
with the problem here. Adding "margin-bottom: 10px" to #left-bottom 
produces the space you are going for.

> I am also getting a problem with the default text not showing in Opera I
> seem to be getting a unreadable text instead I'm not sure if this is a
> setting on the browser or not.
>   

It may be something local, since I don't see any problems with text in 
Opera 8.5 here.

Zoe

-- 
Zoe M. Gillenwater
Design Services Manager
UNC Highway Safety Research Center
http://www.hsrc.unc.edu


______________________________________________________________________
css-discuss [EMAIL-REMOVED]]
http://www.css-discuss.org/mailman/listinfo/css-d
IE7b2 testing hub -- http://css-discuss.incutio.com/?page=IE7
List wiki/FAQ -- http://css-discuss.incutio.com/
Supported by evolt.org -- http://www.evolt.org/help_support_evolt/
Previous Message
Next Message

Message thread: