Previous Message
Next Message

No hack I've tried gives OL its numbers in %$#@& IE6

Sent by Erik Peterson on 10 September 2005 04:04


BJ wrote:

> Validating page here:
> <http://www.ip-chip-search.com/what-we-do/>
>
> Validating css here (with a bit embedded in above):
> <http://www.ip-chip-search.com/wp-content/themes/circuitsearch/style.css>
>
> I have tried what seems like almost every hack on this and can't get 
> the numbers to show in that list in the content section of the page.  
> I'm hampered in this effort by not being able to do the obvious fix- 
> get rid of the whitespace. Page is php generated and insists on adding 
> the whitespace back in. Looking through the css and code you'll see 
> some of the hacks I've tried . . .

Hi BJ,

I think the problem is that the width's on ".content ol" and ".content 
ol li" are screwing things up.  Instead of

..content ol {
   width: 80%;
   margin: 0 auto;
}

I tried:

..content ol {
   margin: 0 10%;
}

And I removed the "width: 100%;" and "zoom: 1;" from the ".content ol 
li" because with either of those, IE simply displayed a "1" for the marker.

So I ended up with:

..content ol {
    margin: 0 10%;
}
..content ol li {
    padding-bottom: 7px;
    border-bottom: 1px solid #f9f8f8;
}

Hope that helps,
Erik
______________________________________________________________________
css-discuss [EMAIL-REMOVED]]
http://www.css-discuss.org/mailman/listinfo/css-d
List wiki/FAQ -- http://css-discuss.incutio.com/
Supported by evolt.org -- http://www.evolt.org/help_support_evolt/
Previous Message
Next Message

Message thread: